VOLANTY.NET - autočalounictví

VOLANTY.NET - autočalounictví

Naše firma vznikla již v roce 2007 jako součást auto-čalounické společnosti. Pro velký úspěch a zájem byla založena v roce 2011 společnost volanty.net, která se věnuje již pouze potahování volantů všech značek a tipů a jejich příslušenství. Na čalounění všech součástí se používají nejkvalitnější autokůže z hověziny. Pošíváme na přání zákazníka veškeré druhy volantů do všech značek a to jak již kůží potažené tak i volanty plastové.

JAK OBJEDNAT

JAK OBJEDNAT

U skladového prodeje postačí pouze objednávka z eshopu, která Vás provede kroky k úspěšnému dodání. U individuálního pošití je třeba telefonického či emailového kontaktu k podrobnému upřesnění všech požadvků Vaší představy, případně smluvení osobní konzultace. 


mail: volanty.net@seznam.cz

VZORNÍK MATERIÁLŮ

VZORNÍK MATERIÁLŮ

V případě nejistoty výběru kůže u vaší objednávky nás raději kontaktujte,velice rádi vám s výběrem materiálu pomůžeme a poradíme vám ten nejvhodnější pro váš volant.

Požadovaný odstín barev se může lišit od nastavení vašeho monitoru.

VIDEONÁVODY - YouTube

VIDEONÁVODY - YouTube

Youtube kanál  Volanty.net ( aka DR.VOLANT )  Vznikl na podporu zákazníků pro snadnou demontáž i instalaci volantu z Vašeho vozu. Pokud by Vám  návod nebyl zcela jasný, neváhejte pod video přidat dotaz či komentář . Každá konstruktivní kritika je vítána pro zlepšení tvorby dalších videonávodů. Časem bude přibívat i další tématika. 

Copyright © 2015, Daniel Žebro. Všechna práva vyhrazena.  |  powered by kremous.com